AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Gömü Ortaokulu

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN tarafından müsabakalara hazırlanan öğrencilerimiz, İlçe genelinde düzenlenen Futsal Turnuvası 3.maçlarına katılım gösterdiler.

Mrt

09/03/2023 Perşembe günü saat 12:00'de okulumuzda afetzedeler yararına  kermes düzenlenecektir.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN tarafından müsabakalara hazırlanan öğrencilerimiz, İlçe genelinde düzenlenen Futsal Turnuvası 2.maçlarına katılım gösterdiler.

Mrt

Okulumuzda 5., 6., 7. ve 8. Sınıf düzeyindeki tüm öğrencilerimize yönelik deneme sınavı yapılmıştır.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN tarafından müsabakalara hazırlanan öğrencilerimiz, İlçe genelinde düzenlenen Futsal Turnuvasına katılım gösterdiler.

Ock

5/A Sınıfında Fen Bilimleri dersinde hal değişim maskeleri etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Fen Bilimleri dersinde 6/A sınıfı ile sıvılarda ve katılarda yoğunluk deneyleri gerçekleştirilmiştir.

Ara

İstanbul Halkbank Pendik Ticari Şubesi tarafından öğrencilerimize hediye olarak bot, mont, ve kitap gönderildi. Bankamıza göndermiş olduğu hediyelerden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama etkinliği öğrencilerimizin evlerinden getirdikleri yerli ürünlerin kullanımının hedeflendiği yemekler ile düzenlendi.

Ara

5/A Sınıfı Fen Bilimleri dersinde dinamometre etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Kas

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni H. Bahar GÖÇER 7/A sınıfı öğrencileri ile mikroskopta bitki ve hayvan hücresini inceledi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda "Değerler Hareketi Projesi" kapsamında "Geleneklere Bağlılığın Önemi" ile ilgili Matematik Öğretmenimiz Leyla Özdaş tarafından pano hazırlanarak öğrencilere video izletildi.