AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Gömü Ortaokulu

Mrt

Fen Bilimleri Öğretmetmenimiz Sinem DOĞAN'ın koordinesinde 5.sınıf öğrencileri ile birlikte hayvan figürleri ile tam gölge oluşumu etkinliği yapıldı.

Ock

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ayşenur YILDIRIM 6/A sınıfı ile maddelerin sıkıştırılma özelliklerini belirlemek için şırınga kullanarak yapılan deney ile çeşitli sıvılar kullanarak yapılan yoğunluk kulesi deneyi uyguladılar.

Ock

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ayşenur YILDIRIM 8/A Sınıfı ile günlük hayatta kullandığımız malzemelerle asit baz deneyleri yaptılar.

Ara

ÇEDES projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Merve BALCI koordinesinde, okulumuzda ‘Filistin İçin Destek’ kantini açıldı

bir gün süre ile açık olan kantinden elde edilen gelir Filistindeki ihtiyaç sahiplerine gönderilecektir.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısına ulaşmak için linke tıklayın:

Ara

Yerli tüketimi artırmak, tutumlu olmak ve yatırım yapmanın önemini vurgulamak amacıyla kutlanmaya başlanan 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' tüm sınıflarımızda okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından  kutlandı.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında sınıflarda "Bilen Oturur Etkinliği" yapıldı. Öğrencilerimiz hem eğlendi hemde yeni kelimeler öğrendi. Yine Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" panosu hazırlandı. Öğrencilerimizin Kasım ayında bu proje kapsamında sınıflarda yaptıkları etkinliklerde öğrendikleri kelimeler "Dilimizin Zenginlikleri" panosunda sergilendi.

Kas

Emirdağ Jandarma Trafik personeli Erol OR tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Trafik Eğitimi düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete irtihalinin 85. yılı

münasebetiyle; okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anılması,şehitlerimizin aziz hatıralarının yad edilmesiyle devam etti.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü vesilesiyle, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu güzel vatanı bizlere miras bırakan şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

Okulumuz 5., 6., 7. ve 8. Sınıf düzeyindeki tüm öğrencilere yönelik deneme sınavı yapılmıştır.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Dr.Öğrt.Gör. Tolga ÖZER tarafından öğrencilerimize yönelik Robotik ve Kodlama eğitimi verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan EMEKSİZ'de öğrencilerimizle birlikte eğitime katıldı.

Ekm

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sinem DOĞAN tarafından 8.Sınıf öğrencilerine yönelik Muz DNA'sı izolasyonu deneyi yapıldı.

Ekm

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sinem DOĞAN tarafından 8.Sınıf öğrencilerine yönelik DNA modeli etkinliği yapıldı.

Ekm

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sinem DOĞAN tarafından 6.Sınıflara yönelik Destek ve Hareket ile ilgili etkinlik yapıldı.