AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Gömü Ortaokulu

Haz

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılını başarıyla bitiren 8.Sınıf öğrencilerimiz mezun oldular.

Ortaöğretim kademesine geçiş yapan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN tarafından düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Müsabasında1.Olan 8/A Sınıfı öğrencilerinin madalyaları

8/A Sınıfı, Sınıf Rehber Öğretmeni Leyla ÖZDAŞ tarafından öğrencilerimize takdim edildi.

May

Yeni oluşturulan okul logomuzu tescillemek amacıyla 11/11/2022 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumuna tescil başvurusu yapmıştık.

Yapılan incelemeler sonucu özgün bulunan tasarımımız Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edilerek, tescil belgesi okulumuza gönderilmiştir.

May

Okulumuz 5., 6., 7. ve 8. Sınıf düzeyindeki tüm öğrencilere yönelik deneme sınavı yapılmıştır.

May

İlçe genelinde düzenlenen Futsal Turnuvasında 2.olan okulumuz öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda kupasını aldı.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN'ı ve derece elde eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN tarafından müsabakalara hazırlanan öğrencilerimiz, okullar arası düzenlenen masa tenisi müsabakalarında başarı elde ettiler. Kız öğrenci kategorisinde öğrencimiz Gülay Esma ÇAKIR 1. ,erkek öğrenci kategorisinde öğrencimiz Zekayi BARIŞ 3. oldu.

Öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan öğretmenimizi ve başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun bahçesinde, öğrencilerimizin hazırladıkları etkinliklerle kutlandı. Ayrıca okulumuzda düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN koordinatörlüğünde sınıflar arası Masa Tenisi Müsabakası düzenlendi.

Erkek kategorisinde Zekayi BARIŞ, kız kategorisinde Gülay Esma ÇAKIR 1. Olarak okulumuzu ilçede düzenlenecek müsabakalarda temsil edecekler.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan LGS deneme sınavına katıldılar.

Mrt

Okulumuz Öğretmeni Hatice KARA ve öğrencilerimiz tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin108. yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Kutsal vatan topraklarını canları pahasına savunarak, bu büyük zaferi milletimize armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Çanakkale Zaferi kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Mrt

Dünya Pi Günü, okulumuz  matematik öğretmeni Leyla Özdaş tarafından çeşitli etkinlikler yapılarak kutlanmıştır.  Pi günü, ünlü matematik sabiti pi sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinde kutlanmaktadır.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yılında başta Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere; İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u ve ebediyete irtihal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kaan GÜRKAN tarafından müsabakalara hazırlanan öğrencilerimiz, İlçe genelinde düzenlenen Futsal Turnuvasında 2.oldular. Öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan öğretmenimizi ve başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Gömü Ortaokulu ve Gömü İlkokulu işbirliğiyle depremden etkilenen vatandaşlarımız yararına okulumuzda kermes düzenlendi. Büyük bir özveri ile düzenlenen kermese emek veren öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize, ayrıca Gömü Kasabası sakinlerine gösterdikleri ilgi ve dayanışma için teşekkür ederiz.

Not:İşbirliği içerisinde geçen kermesten toplanan yardım miktarı 6505 TL olup bu tutar Afad Deprem Kampanyası hesabına gönderilmiştir.(Makbuz görsellerdedir)